Πεσκανδρίτσα με δεντρολίβανο και σαλάτα με σταφύλι

Mια ξεχωριστή συνταγή από την πολυβραβευμένη δημοσιογράφο, εξειδικευμένη σε θέματα γαστρονομίας και οινογευσίας Νίκη Μηταρέα. Θα βρίσκεται στη Σάμο 13-14 και 15 Ιουλίου 2017,...

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Ε.Ο.Σ ΣΑΜΟΥ 2016, ΕΚΘΕΣΗ ΔΣ 2016 ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΚΘΕΣΗΣ ΔΣ

Πατήστε στο σύνδεσμο για να δείτε τις Χρηματοοικονομικές Καταστάσεις ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Ε.Ο.Σ ΣΑΜΟΥ 2016 Πατήστε στο σύνδεσμο για να δείτε την Έκθεση ΔΣ ΕΚΘΕΣΗ ΔΣ 2016 Πατήστε στο...

Κρασί ΕΟΣΣ: Το υγρό “χρυσάφι” της Σάμου

Μια εξαιρετική τηλεοπτική παρουσίαση των οίνων του ΕΟΣ Σάμου στο κανάλι ΑΛΗΘΕΙΑ της Χίου.

«Κύμα» Πολιτισμού και Σαμιώτικο Κρασί στο 3ο Φεστιβάλ Σάμου 2017

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα… κύμα. Ξεπήδησε από την ανάγκη της ακριτικής Σάμου να αναδείξει τα προϊόντα και τις ομορφιές της, να...

ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΤΗΣ ΕΡΗΣ ΡΙΤΣΟΥ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΙΝΟΥ

Παρουσιάστηκε την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017 Η Έρη Ρίτσου είναι… η Έρη της Σάμου. Αυτό φάνηκε από τη μεγάλη προσέλευση του αναγνωστικού κοινού στην παρουσίαση...

Marketing Manager των Ελληνικών Κελαριών Θωμάς Κούντσμαν: Το ΚΡΑΣΙ και η διεθνής θέση...

Η «Ελληνικά Κελλάρια Οίνων» είναι μία εταιρία με μεγάλη παράδοση στην παραγωγή κρασιού, η οποία ξεπέρασε τα σύνορα της Ελλάδας πραγματοποιώντας εξαγωγές σε 32 χώρες στον κόσμο. Ο Marketing Manager...

Σαμιώτικα κρασιά με φόντο το Ποντικονήσι

Με φόντο το πολυτραγουδισμένο Ποντικoνήσι που αποτελεί «ορόσημο» της Κέρκυρας και έχει «πρωταγωνιστήσει» σε πλήθος Ελληνικές ταινίες, τo Flisvos Seaside Cafe Restaurant άπλωσε υπέροχες...

Mενού degustation με άρωμα Samos Grand Cru από τον κριτή του Master Chef

Ο γοητευτικός κριτής της δημοφιλούς τηλεοπτικής εκπομπής «Master Chef» Πάνος Ιωαννίδης είναι ένας δυνατός chef που εξελίσσεται διαρκώς και διαθέτει γνώση, εμπειρία και ισχυρό...

ΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ!

Το φετινό μήνυμα της Διεθνούς Συνεταιριστικής  Συμμαχίας ( ICA ) για την  Παγκόσμια Ημέρα Συνεταιρισμών η οποία καθιερώθηκε το έτος  1995. Το κείμενο έχει δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα...