ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ προς ex. chef Ευάγγελο Μπιλιμπά

Υπόψιν executive chef Ευάγγελου Μπιλιμπά         Αγαπητέ κ. Μπιλιμπά, Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΟΣ Σάμου θα ήθελε να σας εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια για τις διαρκείς...

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΕΥΔΕΜΙΔΑΣ

Ειδοποιούνται οι αμπελοκαλλιεργητές που έχουν αμπέλια στις περιοχές: Βουρλιωτών, Μανωλατών και Αμπέλου στο ύψος των χωριών,  Καρλοβάσου μέχρι Σακουλέικα, Λέκας, Κοντεϊκων, Αγίων Θεοδώρων και Πύργου. να...

Bαβέλ: Το κρασί που «μιλά» σε διεθνή γλώσσα!

Το κρασί βaΒελ του ΕΟΣ Σάμου είναι ένα νέο κρασί ευρείας αποδοχής, ευχάριστο και ευκολόπιοτο που μένει πιστό στην αλήθεια της ποικιλίας μοσχάτο λευκό. Ποια...

Με γνώμονα τον άνθρωπο – Συνεργατικές δράσεις Ερυθρού Σταυρού Σάμου και ΕΟΣ Σάμου

Ένα σύνθετο ανθρωπιστικό έργο προσφέρει το Περιφερειακό Τμήμα ΕΕΣ Σάμου με τη Νοσηλευτική του Υπηρεσία, καλύπτοντας επί μακρόν τομείς Πρωτοβάθμιας Φροντίδας και Αγωγής Υγείας....

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΨΕΚΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΕΥΔΕΜΙΔΑΣ

Ειδοποιούνται οι αμπελοκαλλιεργητές που έχουν αμπέλια στις περιοχές: Ηραίον, Κάμπος Χώρας , Μεσόκαμπος, Βαθύ, Μυτιληνιοί, Κοκκάρι, Βουρλιώτες μέχρι το χωριό,  Άγ. Κωνσταντίνο μέχρι Λογαράδες, Κουρούντερε,...

2 ΑΚΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ ΣΤΟ «CONCOURS MONDIAL DE BRUXELLES»...

Με δύο ακόμη ΒΡΑΒΕΙΑ τιμήθηκαν τα εκλεκτά κρασιά του ΕΟΣ Σάμου, στον εγνωσμένου κύρους διεθνή διαγωνισμό «Concours Mondial de Bruxelles» 2021.  Οι κριτές, δημοσιογράφοι, οινολόγοι,...

Οινογαστρονομική εκδήλωση στη Νάξο στα πλαίσια του «Mediterranean Cheese & Wines»

Kορυφαίοι Έλληνες Ολυμπιονίκες, άνθρωποι της τέχνης, δημοσιογράφοι από τα σημαντικότερα Μ.Μ.Ε. της χώρας, γευσιγνώστες, travel bloggers, opinion leaders και άνθρωποι της τέχνης, είχαν την...

Η Λέσβος, το «περιβόλι του Αιγαίου» συνταιριάζει τα τοπικά της προϊόντα με τα πολυβραβευμένα...

Η τοπική κουζίνα των νησιών  του Β. Αιγαίου έχει πληθώρα εκλεκτών γεύσεων και εκείνη την αιγαιοπελαγίτικη σοφία της βέλτιστης αξιοποίησης όλων των υλικών. Ο...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Ενημερώνουμε τους αμπελοκαλλιεργητές ότι οι βροχοπτώσεις και η υψηλή ατμοσφαιρική υγρασία δημιουργούν συνθήκες ευνοϊκές για την ανάπτυξη μυκητολογικών ασθενειών στα αμπέλια και θα πρέπει...

Ανακαλύπτοντας γεύσεις και εικόνες της Σάμου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη φάση καταγραφής της οινογαστρονομικής ταυτότητας της Σάμου και ανάδειξης των τοπικών της προϊόντων στα πλαίσια του έργου «Σαμιακές γεύσεις:...