Πρόσκληση 9ης ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Ε.Ο.Σ ΣΑΜΟΥ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών του ΕΝΙΑΙΟΥ ΟΙΝ/ΚΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝ/ΣΜΟΥ ΣΑΜΟΥ Κατόπιν αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου υπ’...

Samos Grand Cru: Ένα «ηγετικό» κρασί από τη Σάμο

Με μια ιστορία ενάμιση αιώνα και όλους τους πρωθυπουργούς της χώρας μας να είναι μέλη της, η «Αθηναϊκή λέσχη» στην καρδιά της πρωτεύουσας, επιλέγει...

Anuga 2023: Δυναμική η παρουσία του ΕΟΣ Σάμου

Συμμετείχε και φέτος ο ΕΟΣ Σάμου στην  ΑΝUGA 2023, την κορυφαία διεθνή εμπορική έκθεση τροφίμων και ποτών στον κόσμο που διοργανώθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο...

«Ταξίδι» στο σαμιώτικο μοσχάτο για Ασιάτες Wine Ambassadors

Νέες, μεγαλύτερες προοπτικές για τις εξαγωγές των σαμιακών μοσχάτων κρασιών του Συνεταιρισμού στην πολλά υποσχόμενη Ασιατική αγορά ανοίγονται με τη συμμετοχή του Ε.Ο.Σ Σάμου...

Παραλαβή σταφυλιών από 02-10-2023 έως και 06-10-2023

Ενημερώνουμε τους αμπελουργούς μέλη του Συνεταιρισμού, ότι  συνεχίζεται η παραλαβή σταφυλιών στο οινοποιείο Καρλοβάσου του Ε.Ο.Σ ΣΑΜΟΥ ως εξής: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ   Δευτέρα        02/10/2023   7:00 – 18:00   Μοσχάτα...

Ευ και chef προτείνουν «Samos Nectar» και «Ερημίτη»

Tο τριανταφυλλένιου χρώματος παλαιωμένο μοσχάτο «Samos Nectar» θα τακτοποιήσει και πάλι τα χίλια φύλλα στο μιλφέιγ που προτείνει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, ενώ το βιοδυναμικό...

Παραλαβή σταφυλιών από 25-09-2023 έως και 29-09-2023

Ενημερώνουμε τους αμπελουργούς μέλη του Συνεταιρισμού, ότι  συνεχίζεται η παραλαβή σταφυλιών στο οινοποιείο Καρλοβάσου του Ε.Ο.Σ ΣΑΜΟΥ ως εξής: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ   Δευτέρα        25/09/2023   7:00 – 18:00   Μοσχάτα...

Κάνε το βήμα. Γίνε ΔΟΤΗΣ ΖΩΗΣ!

Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023 στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Δότη Μυελού των Οστών στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου  θα πραγματοποιηθεί, από  τις 10...

Παραλαβή σταφυλιών από 18-09-2023 έως και 22-09-2023

Ενημερώνουμε τους αμπελουργούς μέλη του Συνεταιρισμού, ότι  συνεχίζεται η παραλαβή σταφυλιών στο οινοποιείο Καρλοβάσου του Ε.Ο.Σ ΣΑΜΟΥ ως εξής: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ Δευτέρα       ...

Θεσσαλονίκη: Αποχαιρετώντας το καλοκαίρι με ροζέ Βaβέλ

Ένα εξαιρετικό, όπως πάντα, δείπνο με τίτλο «A Farewell to Summer Dinner» διοργάνωσε η διακεκριμένη χημικός-οινολόγος, δημοσιογράφος και συγγραφέας Μαρία Νέτσικα με την επίλεκτη...