ΧΡΥΣΟ το SAMOS NECTAR 2010 στην Αμερική!
Στο μακρινό Τέξας της Αμερικής, πριν μερικές μέρες, διεξήχθη ο διαγωνισμός TEXSOM, ένας από τους μεγαλύτερους, πιο αξιοσέβαστους και μακροβιότερους διαγωνισμούς στις ΗΠΑ. Ο διαγωνισμός ξεκίνησε το 1985 από την wine expert και δημοσιογράφο...
ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2018 – OENOTELIA 2018…Διπλή παρουσία του ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ!
Την τιμητική του έχει το κρασί το τριήμερο 10-12 Μαρτίου σε δύο πολύ σημαντικές εκθέσεις οίνου, και τα κρασιά του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου θα είναι εκεί.
Το ΟΙΝΟΡΑΜΑ, μία από τις πιο...
«Σάρωσε» τα μετάλλια ο ΕΟΣΣ και στη Θεσσαλονίκη
Στο μοναδικό για την Ελλάδα ΔΙΕΘΝΗ Διαγωνισμό Οίνου που πραγματοποιείται ετησίως στη Θεσσαλονίκη και οι 5 οίνοι του ΕΟΣ Σάμου που συμμετείχαν, βραβεύθηκαν!
Οι γευστικές δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν στον 18ο Διαγωνισμό Οίνου Θεσσαλονίκης με κριτές...
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “V I N O”...
Εκτενές αφιέρωμα στους μοσχάτους οίνους του ΕΟΣ Σάμου και τις προωθητικές ενέργειες της εταιρίας Sigma Olive στη Σερβία, φιλοξενεί το ευρείας κυκλοφορίας περιοδικό "VIVO".
Δείτε τι αναφέρει σχετικά, σε μετάφραση:
"...Στο καλυμμένο με χιόνι και πάγο...
1 ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ 3 ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΟΣΣ ΣΤΗ BEOWINE FAIR 2018
Με ένα ακόμη ΧΡΥΣΟ βραβείο τιμήθηκε το Samos Anthemis στην μεγάλη οινική έκθεση BEOWINE FAIR 2018 ενώ τα Samos Vin Doux, Samos Grand Cru και Samos Nectar περίτρανα διεκδίκησαν και πήραν από ένα ΑΣΗΜΕΝΙΟ...
Σκανδιναβικές χώρες: Οινοτουρισμός και Μοσχάτο Σάμου
Περισσότερα από 9.000 άτομα από τις Σκανδιναβικές χώρες πέρασαν από το περίπτερο του Δήμου Σάμου στην Panorama World Festival Στοκχόλμης και επί του κεντρικότερου σημείου στο Stockholmassan, μόνο κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 18...
Σομελιέ Άρης Σκλαβενίτης: Πώς συνδυάζεται σωστά το κρασί με κάθε φαγητό;
«Οίνος ευφραίνει καρδίαν» λέει η φράση, πόσο μάλλον όταν συνδυάζεται με καλό φαγητό. Ένα κρασί μπορεί να απογειώσει τη γεύση του φαγητού ή να την προσγειώσει ανώμαλα.
Ο sommelier Άρης Σκλαβενίτης, που ανακηρύχθηκε ως ο Καλύτερος Έλληνας...
Πρόταση για την Καθαρά Δευτέρα από τον Ασλάνη Παντερλή
Ο executive chef Ασλάνης Παντερλής προτείνει για την Καθαρά Δευτέρα μία πεντανόστιμη συνταγή με μαύρα λιγκουίνι και θαλασσινά, σβησμένα με γλυκό κρασί SAMOS VIN DOUX, δίνοντας έτσι ένταση και σώμα σε ένα ήδη εμπνευσμένο...
Ένα Σαμιώτικο πρωϊνό Κυριακής, στην Πλάκα
Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018, από τις 11.30 το πρωί, το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης με αφορμή το βιβλίο «Ο χαμένος μύθος του Αισώπου» του Κώστα Στοφόρου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας,...
ΑΡΩΜΑ και ΓΕΥΣΕΙΣ ΣΑΜΟΥ ΣΤΗ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Στη Διεθνή έκθεση τουρισμού, γαστρονομίας και πολιτισμού «Panorama Word Festival» που διοργανώνεται στα πλαίσια του Σκανδιναβικού Forum Τουρισμού από 16 έως και 18 Φεβρουαρίου 2018 στην πρωτεύουσα της Σουηδίας, τη Στοκχόλμη θα συμμετάσχει ο...