Έκθεση Δ.Σ. του ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ από 1/7/17 έως 30/6/18
Αγαπητά Μέλη της Γ.Σ.
Η πορεία του Συνεταιρισμού το 2017 ήταν σχετικά ομαλή, σε σχέση με το προηγούμενο έτος.
Η προσπάθεια ανάπτυξης της εμπορίας και της μείωσης των δαπανών συνεχίστηκε καθ΄ όλη την διάρκεια της...
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 2017 Ε.Ο.Σ ΣΑΜΟΥ
Μπορείτε να κατεβάσετε τις οικονομικές καταστάσεις στο παρακάτω αρχείο
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 2017
Το σαμιώτικο «κρασί αλλιώς» στο TEN DOORS Λάρισας
Το να βρεθείς στη Θεσσαλία και να μην επισκεφθείς τη Λάρισα, είναι λάθος. Το να βρεθείς στη Λάρισα και να μην επισκεφθείς το Ten Doors, στο λόφο του Φρουρίου, είναι ακόμη μεγαλύτερο λάθος! Όμως,...
«ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ» ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΙΝΟΥ
Η διεθνής ομάδα του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στις Περιβαλλοντικές Επιστήμες, την Πολιτική και τη Διαχείριση «Masters in Environmental Policy and Management» (MESPOM), πραγματοποίησε την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018 ενημερωτική επίσκεψη στο Μουσείο Οίνου του...
Η ΜΥΚΟΝΟΣ ΓΕΥΕΤΑΙ ΚΟΚΤΕΙΛΣ ΜΕ ΣΑΜΙΩΤΙΚΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥ ΕΟΣΣ
Ένα από τα καλύτερα wine bar, το ονομαστό στους λάτρεις του οίνου CINQUE Wine & Deli Bar, ομορφαίνει πλέον τις μυκονιάτικες νύχτες από τους ολάνθιστους κήπους του ξενοδοχείου Leto, στη Χώρα της Μυκόνου.
Εκεί, από...
Μοσχάτο Άσπρο: Νέο ξηρό κρασί από τον ΕΟΣ Σάμου.
Γεύση αιγαιοπελαγίτικου νησιού σε ένα ποτήρι!
Ένα νέο, ξηρό και εύγευστο κρασί προστίθεται στην ήδη πλούσια γκάμα του ΕΟΣ Σάμου. Το Μοσχάτο Άσπρο με την απαράμιλλη αιγαιοπελαγίτικη γεύση, είναι έτοιμο να συνοδεύσει ιδανικά τις στιγμές...
ΤΑ ΟΙΝΙΚΑ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ» του ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ
Σάββατο 9 Ιουνίου, ΕΡΤ 2
Με τα δικά του «επιχειρήματα» παρουσιάστηκε ο ΕΝΙΑΙΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΣΑΜΟΥ το Σάββατο 9 Ιουνίου στην ΕΡΤ 2 και την ενημερωτική εκπομπή «Επιχειρήματα» που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Χρήστος Παγώνης,...
1 ακόμη ΧΡΥΣΟ για Samos Anthemis
Με ένα ακόμη «ΧΡΥΣΟ» να προστίθεται στις πολλαπλές του διεθνείς διακρίσεις, επέστρεψε το Samos Anthemis από τον διαγωνισμό «Wine Olymp Awards 2018» που πραγματοποιήθηκε φέτος στις 26 και 27 Μαΐου 2018 και τελεί υπό...
Χοιρινό βοτανάτο μεθυσμένο από Samos Vin Doux
(Μια συνταγή της food writer Εύας Παρακεντάκη)
Γνωριστήκαμε με το πιο «γευστικό» πρόσωπο της Κρήτης στα πλαίσια της Exportof 2018, όπου η παθιασμένη της ελληνικής γαστρονομικής κουλτούρας Εύα Παρακεντάκη πήρε στα χέρια της τα σαμιώτικα κρασιά...
ΜΟΣΧΑΤΟ ΑΣΠΡΟ
Η ποικιλία Άσπρο Μοσχάτο καλλιεργείται στη Σάμο εδώ και αιώνες και έχει συνδεθεί άρρηκτα με την ιστορία, την παράδοση και την οινική κουλτούρα του αιγαιοπελαγίτικου νησιού. Η δυναμική αυτού του σταφυλιού με τα φρουτώδη...