Master Class στο Μόντρεαλ για τα κρασιά του ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ

Τις φρουτώδεις γεύσεις και τα εκπληκτικά αρώματα των κρασιών του ΕΟΣ Σάμου παρουσίασε με ξεχωριστό τρόπο ο διακεκριμένος sommelier Nick Hamilton, κατά τη διάρκεια...

Δύο ΜΕΓΑΛΑ ΧΡΥΣΑ στο διαγωνισμό MONDIAL DES VINS EXTREMES

ΔΥΟ «Μεγάλα Χρυσά» βραβεία απέσπασε ο ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ στο διαγωνισμό Mondial des Vins Extrȇmes 2017, σκαρφαλώνοντας στις κορυφές της διεθνούς κατάταξης κρασιών που προέρχονται...

Σαμιώτης ο νέος «Μaster Chef»

Καμαρώνει η Σάμος για την ανάδειξη του Λάμπρου Βακιάρου ως «Master Chef» στον αντίστοιχο τηλεοπτικό διαγωνισμό, τον οποίο παρακολουθούσε με ενδιαφέρον το κοινό. Παρότι...

Ρώγα τη ρώγα, σφίγγει το σταφύλι…

Μια εξαιρετική παρουσίαση του Σαμιακού Αμπελώνα αλλά και των στοιχείων που προσδιορίζουν το Σαμιώτικο Μοσχάτο και την ιστορική του διαδρομή καθώς και την πορεία...

Βραδιά Samos Vin Doux Cocktails στην Αλεξανδρούπολη

Παρασκευή 28/7 από 22:30 στο «ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ» Μια σειρά από cocktails με βάση το εξαιρετικό μοσχάτο κρασί Samos Vin Doux θα παρουσιαστούν στην πανέμορφη Αλεξανδρούπολη, το...

Νίκη Μηταρέα, «πρέσβειρα» της Σάμου

Νίκη Μηταρέα, πολυβραβευμένη συγγραφέας και δημοσιογράφος, εξειδικευμένη σε θέματα γαστρονομίας και οινογευσίας. Ήρθε στη Σάμο ως επίτιμη γευσιγνώστρια του 3ου Φεστιβάλ 2017 και...

Τα κρασιά μας σε περίοπτη θέση στο Γενικό Επιτελείο Στρατού

Παρουσίαση εκλεκτών τοπικών προϊόντων από την 13η Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων του Γενικού Επιτελείου Στρατού. Σε περίοπτη θέση, όλη η γκάμα των πολυβραβευμένων διεθνώς κρασιών...

Παπαρδέλες με ανθότυρο, ρόκα και Μοσχάτο Σάμου

Κρεμώδης, αλλά χωρίς κρέμα γάλακτος, και αρωματικότατη η μακαρονάδα αυτή, διά χειρός Ντίνας Νικολάου. Είμαστε μακαρονάδες, τι να κάνουμε; Υλικά 500 γρ. (1 πακέτο) παπαρδέλες...

ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ UNESCO ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Τιμητικός έπαινος στον ΕΟΣ Σάμου απονεμήθηκε από την UNESCO Πειραιώς και Νήσων στα πλαίσια του 3ου Φεστιβάλ Σάμου, 14-16 Ιουλίου 2017. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην...