ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ 2017: ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ
Mediterranean Panorama | Stockholm | 2017
Τηλεοπτικό ρεπορτάζ 13 λεπτών που παρουσιάστηκε στην ΕΡΤ και ΕΡΤ3, στο NG TV της Νέας Υόρκης, ενώ μέσω της...
Let’s do it και ο ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ«ανθίζει»
Πως ανθίζουν λουλούδια μέσα σε ένα παλιό βαρέλι; Με πόσες φιάλες κρασί δημιουργούμε ανακυκλωμένη εικαστική παρέμβαση; Ποια φυτά ομορφαίνουν το Μουσείο Οίνου στο Μαλαγάρι...
ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ: Γαστρονομική ωδή στο σαμιώτικο κρασί
Η ζύμωση της γνώσης και του ήλιου η αρωματική επίδραση, η άριστη ποιότητα πρώτης ύλης και η αγάπη των αμπελοκαλλιεργητών αφηγούνται μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα...
Στρατηγικής σημασίας η συμμετοχή του ΕΟΣ Σάμου στην PROWEIN ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
Οι εκλεκτοί οίνοι του ΕΟΣ Σάμου θα ταξιδέψουν και πάλι φέτος στη Γερμανία για τη συμμετοχή στη μεγαλύτερη Έκθεση Οίνων και Ποτών στον κόσμο,...
Doux & Dina σε… τσουρέκι stories
Μυρωδάτο, αφράτο και απολαυστικό το παραδοσιακό ελληνικό τσουρέκι που συνδέεται με τη Πασχαλιά και την εαρινή γιορτή των γεύσεων.
Μέσα από τη δημιουργική ματιά και...
FOOD EXPO και OENOTELIA 2017
Ο ΕΟΣ Σάμου συμμέτοχος των θετικών εξελίξεων
Ο ΕΟΣ Σάμου στην Έκθεση OINOTELEIA 2017 (18-20 Μαρτίου) Metropolitan Expo, HALL 4 - STAND C16
Δύο μόλις χρόνια...
ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2017: 2 ετικέτες και δύο βραβεία!
Η ξεχωριστή γεύση και ο έντονος αρωματικός χαρακτήρας των κρασιών του ΕΟΣ Σάμου αποτέλεσαν σημαντικό πόλο έλξης επισκεπτών και φέτος στο Ζάππειο Μέγαρο κατά...
Τα σαμιώτικα κρασιά εμπνέουν τα μενού!
Αφορμή μα και αιτία για γαστρονομικές εμπνεύσεις αποτελούν πλέον τα εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης κρασιά του ΕΟΣ Σάμου. Συνδυάζονται μοναδικά με τις θαλασσινές γεύσεις,...
Δοκιμάστε το ΧΡΥΣΟ Samos Anthemis και τα νέα ημίξηρα του...
ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2017 (11-13 ΜΑΡΤΙΟΥ) ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ
Μυρωδιές και γεύσεις από ελληνικά κρασιά θα αλλάξουν για μια ακόμη φορά την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα του Ζαππείου Μεγάρου,...
Ε.Ο.Σ.Σ. – 10ο Forum Γαστρονομίας ΗoReCa 2017
Ο διακεκριμένος οινοχόος Άρης Σκλαβενίτης μιλά για τη λίστα οίνων του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου κατά τη διάρκεια παρουσίασης εμπνευσμένων συνταγών υψηλής μαγειρικής...