΄Εναρξη αιτήσεων Ενιαίας Ενίσχυσης 2021

Καλούνται οι δικαιούχοι της γεωργικών ενισχύσεων (επιδοτήσεων) που επιθυμούν να υποβάλλουν την Ενιαία Αίτηση Ενισχύσεων 2021 μέσω του Ε.Ο.Σ. Σάμου,  λόγω της έκτακτης κατάστασης...

Καλή Ανάσταση από τον ΕΟΣ Σάμου!

Το Ορθόδοξο Πάσχα σηματοδοτεί τη νίκη της ζωής επί του θανάτου, καθώς ο Ιησούς Χριστός «θανάτω θάνατον πατήσας», Ανεστήθη. Ευχή όλων μας, αυτή να είναι...

Πασχαλινή «έκρηξη γεύσεων» με σαμιώτικα κρασιά!

Ένα ιδιαίτερο μήνυμα επέλεξε και φέτος το Πάσχα ο Συνεταιρισμός της Σάμου για να στείλει αναστάσιμες ευχές στους συνεργάτες και τους φίλους, σε πελάτες ...

Ακόμη ένα ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ για το Samos Vin Doux: Berliner Wine...

Κρασί από… ατόφιο χρυσάφι! ΒERLINER WINE TROPHY 2021 * Gold Samos Vin Doux Χρυσαφένιο και πολύτιμο ως την τελευταία του σταγόνα, το κρασί-ορόσημο της Σάμου, το...

«Προορισμός Ελλάδα» και Σαμιώτικο Μοσχάτο

Σε Αμερική και Ευρώπη, στην Κεντρική και Νότια Αφρική η «Φωνή της Ελλάδας» μέσω της ΕΡΤ «μετέφερε» τις ευωδιές των ξηρών, ημίξηρων και γλυκών μοσχάτων κρασιών που παράγονται από...

Ευχαριστήριο ΕΟΣ Σάμου προς τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Παναγιώτη Κουφέλο, αρμόδιο για...

Αγαπητέ κ. Αντιπεριφερειάρχα, Αποτέλεσε ξεχωριστή χαρά η συγχαρητήρια επιστολή σας προς τον Ενιαίο Οινοποιητικό Συνεταιρισμό της Σάμου, με αφορμή τις πιο πρόσφατες βραβεύσεις των κρασιών...

Συγχαρητήρια επιστολή στον ΕΟΣ Σάμου από την Περιφέρεια Β. Αιγαίου.

Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να σας συγχαρώ για την πληθώρα των διακρίσεων που έχουν λάβει και λαμβάνουν τα εξαιρετικά κρασιά μας σε διεθνείς...

Συλλογή «διαμαντιών» στο Συνεταιρισμό της Σάμου!

Στην «κοσμηματοθήκη» των διεθνών χρυσών βραβείων, με τα οποία έχει τιμηθεί για τα εξαίρετα κρασιά του ο Συνεταιρισμός της Σάμου, προστέθηκαν δύο ακόμη ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ! Διαμαντένια...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΑΜΙΩΤΙΚΟ ΚΡΑΣΙ

200 χρόνια ιστορικής παρουσίας μέσα σε 3.000 χρόνια οινικής σαμιακής κληρονομιάς! Περί τα τέλη του 18ου αιώνα, παρότι η Σάμος τελούσε υπό καθεστώς οριζόμενου οθωμανού...

Στο τραπέζι της 25ης Μαρτίου: Μπακαλιάρος με χόρτα, σταφίδες και σαμιώτικο...

(από τον exeutive chef Ευάγγελο Μπιλιμπά) Το «εθνικό μας φαγητό» για τη μεγάλη ιστορική επέτειο της επανάστασης του 1821, την 25η Μαρτίου, είναι ο μπακαλιάρος...