Ο κόσμος της Β. Ελλάδας τίμησε το σαμιώτικο κρασί στην Detrop...

Πλήθος κόσμου τίμησε τα κρασιά του Συνεταιρισμού της Σάμου, περνώντας από το εξαιρετικά καλαίσθητο περίπτερο 12 της 30ης Διεθνούς Έκθεσης DETROP BOUTIQUE, που πραγματοποιήθηκε...

βaΒελ ΡΟΖΕ ΗΜΙΞΗΡΟ του ΕΟΣ Σάμου: Αγριοκέρασα και λεμονανθοί σε...

Σομόν απαλό χρώμα με νεανικές βιολετί  αποχρώσεις, μύτη σύνθετη  και γοητευτική, όπου πρωταγωνιστούν ευωδιές αγριοκέρασων και λεμονανθών! Πρόκειται για το ημίξηρο «βaΒελ» του Συνεταιρισμού της...

Samos Vin Doux: Το πρώτο χρυσό της χρονιάς στο Berliner Wine...

To Samos Vin Doux του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού της Σάμου, τιμήθηκε με το ΧΡΥΣΟ βραβείο στο διεθνή διαγωνισμό Berliner Wine Trophy 2022, ξεχωρίζοντας...

Γιορτάζουμε την 25η Μαρτίου με μπακαλιάρο πλακί σε σαμιώτικα «αρχέγονα εδάφη»

Το παραδοσιακό πιάτο της 25ης Μαρτίου, είναι ο μπακαλιάρος. Στη Σάμο, με γευστικές καταβολές από τις μικρασιάτισσες νοικοκυρές, ο μπακαλιάρος μαγειρεύεται με έναν εντελώς...

ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΑΠΟ ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΜΗΜΑ ΧΗΜΕΙΑΣ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ...

Ο Ενιαίος Οινοποιητικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Σάμου (ΕΟΣ Σάμου), με στόχο την καταγραφή της άποψης των Ελλήνων καταναλωτών και τα κριτήρια με τα οποία επιλέγουν...

OENORAMA & OENOTELIA: ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟ ΣΑΜΙΩΤΙΚΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ

Τα κρασιά του Συνεταιρισμού Σάμου έδωσαν και πάλι το παρόν σε δύο από τις σημαντικότερες εκθέσεις των ελληνικών κρασιών στον κόσμο, αποδεικνύοντας τη διαχρονικότητα...

Αύξηση τιμής σταφυλιού για το 2022

Ο Συνεταιρισμός, ανακοινώνει βελτίωση τιμής σταφυλιών, για το έτος 2022. Η τιμή για Εκλεκτά σταφύλια  Έως 530 κιλά / στρ από 0,67 σε 0,70 €...

Παραλαβή τιμολογίων για φορολογική χρήση 2021

Ο Ε.Ο.Σ ΣΑΜΟΥ ενημερώνει τους αμπελοκαλλιεργητές, ότι μπορούν να λάβουν τα Τιμολόγιά τους για φορολογική χρήση, για τα χρήματα που εισέπραξαν από τον Συνεταιρισμό το 2021: Α) Από...

Πρωτοπορεί ο Συνεταιρισμός της Σάμου: «Από την Πυθαγόρειο διατροφή στη σύγχρονη...

Πρωτοπόρησε ο Συνεταιρισμός της Σάμου αναδεικνύοντας στo Gastronomy Forum της Horeca 2022, τη φιλοπεριβαλλοντική σύγχρονη τάση και τη vegan γαστρονομία που έχει ως βάση...

Έρωτας είναι… ΠΑΒΛΟΒΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΜΕ SAMOS ANTHEMIS

H διακεκριμένη διεθνώς chef Ντίνα Νικολάου, που έχει συνδέσει το όνομά της με τη μεσογειακή διατροφή στην απαιτητική αγορά της Γαλλίας, για την «ημέρα...