ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ ΤΩΝ ΝΕΚΤΑΡ

Με το πνεύμα των Χριστουγέννων να έχει δώσει στη διάθεσή μας μια διάθεση εορταστική, διοργανώθηκε με εξαιρετική επιτυχία για τρίτη συνεχή χρονιά η σημαντική...

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΙΝΟΥ

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023 (10.00 π.μ-13.00 ) Το πανανθρώπινο μήνυμα των Χριστουγέννων είναι η αγάπη και η αλληλεγγύη. Στο πνεύμα αυτών των ημερών, μικρές καθημερινές...

REGENCY CASINO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – «Ποντάρετε» στο… σαμιώτικο μοσχάτο!

Το Ian's Lounge Bar του Regency Casino Thessaloniki διοργανώνει υπό την επιμέλεια του Ενιαίου Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Σάμου μία μοναδική γευσιγνωσία οίνου για τους  λάτρεις...

Παραλαβή δελτίων παράδοσης σταφυλιών 2023

Ενημερώνονται οι αμπελοκαλλιεργητές μέλη του Ε.Ο.Σ ΣΑΜΟΥ, όπως παραλάβουν τα συγκεντρωτικά δελτία παράδοσης σταφυλιών 2023 (με ποσότητες, κατηγορία οινοποίησης και αξία). Από το οινοποιείο Καρλοβάσου...

Τα premium κρασιά του Συνεταιρισμού Σάμου στο Φεστιβάλ Αθ-ΟΙΝΩΝ

Η πολύτιμη οινική κουλτούρα που φέρουν ως ιστορική παρακαταθήκη τα σαμιώτικα συνεταιριστικά κρασιά, προκάλεσε το έντονο ενδιαφέρον του οινικού κόσμου και των κορυφαίων επαγγελματιών...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – “Αναδιάρθωση και μετατροπή αμπελώνων 2023” (Δελτίο Τύπου)

Ενημερώνουμε τους παραγωγούς ότι όσοι ενδιαφέρονται για να μπουν στο πρόγραμμα << Αναδιάρθωση και μετατροπή αμπελώνων>> ( Aναμπέλωση)  μπορούν να κάνουν αίτηση από τη...

Δελτίο Τύπου – Η Γενική Συνέλευση του Ε.Ο.Σ Σάμου

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Μουσείου Οίνου η 9η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου...

Αρχέγονα Εδάφη: Κρασί από πατρογονικά αμπέλια

Παρουσίαση στο Wine Club Τhessaloniki Σε μια από τις παλαιότερες λέσχες φίλων του κρασιού στην Ελλάδα, στο Wine Club Θεσσαλονίκης,  παρουσιάστηκαν  την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Kατά την καλλιεργητική περίοδο που μόλις τελείωσε  είχαμε έντονες προσβολές από περονόσπορο σε αρκετούς αμπελώνες του νησιού. Το μόλυσμα του περονόσπορου προέρχεται από τα...

Πρόσκληση 9ης ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Ε.Ο.Σ ΣΑΜΟΥ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών του ΕΝΙΑΙΟΥ ΟΙΝ/ΚΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝ/ΣΜΟΥ ΣΑΜΟΥ Κατόπιν αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου υπ’...

Samos Grand Cru: Ένα «ηγετικό» κρασί από τη Σάμο

Με μια ιστορία ενάμιση αιώνα και όλους τους πρωθυπουργούς της χώρας μας να είναι μέλη της, η «Αθηναϊκή λέσχη» στην καρδιά της πρωτεύουσας, επιλέγει...

Anuga 2023: Δυναμική η παρουσία του ΕΟΣ Σάμου

Συμμετείχε και φέτος ο ΕΟΣ Σάμου στην  ΑΝUGA 2023, την κορυφαία διεθνή εμπορική έκθεση τροφίμων και ποτών στον κόσμο που διοργανώθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο...

«Ταξίδι» στο σαμιώτικο μοσχάτο για Ασιάτες Wine Ambassadors

Νέες, μεγαλύτερες προοπτικές για τις εξαγωγές των σαμιακών μοσχάτων κρασιών του Συνεταιρισμού στην πολλά υποσχόμενη Ασιατική αγορά ανοίγονται με τη συμμετοχή του Ε.Ο.Σ Σάμου...

Παραλαβή σταφυλιών από 02-10-2023 έως και 06-10-2023

Ενημερώνουμε τους αμπελουργούς μέλη του Συνεταιρισμού, ότι  συνεχίζεται η παραλαβή σταφυλιών στο οινοποιείο Καρλοβάσου του Ε.Ο.Σ ΣΑΜΟΥ ως εξής: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ   Δευτέρα        02/10/2023   7:00 – 18:00   Μοσχάτα...

Ευ και chef προτείνουν «Samos Nectar» και «Ερημίτη»

Tο τριανταφυλλένιου χρώματος παλαιωμένο μοσχάτο «Samos Nectar» θα τακτοποιήσει και πάλι τα χίλια φύλλα στο μιλφέιγ που προτείνει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, ενώ το βιοδυναμικό...

Παραλαβή σταφυλιών από 25-09-2023 έως και 29-09-2023

Ενημερώνουμε τους αμπελουργούς μέλη του Συνεταιρισμού, ότι  συνεχίζεται η παραλαβή σταφυλιών στο οινοποιείο Καρλοβάσου του Ε.Ο.Σ ΣΑΜΟΥ ως εξής: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ   Δευτέρα        25/09/2023   7:00 – 18:00   Μοσχάτα...

Κάνε το βήμα. Γίνε ΔΟΤΗΣ ΖΩΗΣ!

Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023 στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Δότη Μυελού των Οστών στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου  θα πραγματοποιηθεί, από  τις 10...

Παραλαβή σταφυλιών από 18-09-2023 έως και 22-09-2023

Ενημερώνουμε τους αμπελουργούς μέλη του Συνεταιρισμού, ότι  συνεχίζεται η παραλαβή σταφυλιών στο οινοποιείο Καρλοβάσου του Ε.Ο.Σ ΣΑΜΟΥ ως εξής: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ Δευτέρα       ...

Θεσσαλονίκη: Αποχαιρετώντας το καλοκαίρι με ροζέ Βaβέλ

Ένα εξαιρετικό, όπως πάντα, δείπνο με τίτλο «A Farewell to Summer Dinner» διοργάνωσε η διακεκριμένη χημικός-οινολόγος, δημοσιογράφος και συγγραφέας Μαρία Νέτσικα με την επίλεκτη...

Αποχαιρετούμε το καλοκαίρι με Samos Cocktails στο λιμάνι Καρλοβάσου

Μια μοναδική βραδιού κεφιού και σαμιώτικου κρασιού έχει ετοιμάσει για τους  πολλαπλούς του φίλους αλλά και τους επισκέπτες του νησιού μας, ο Eξωραιστικός και...