banner 728

ΣΑΜΙΩΤΙΚΑ ΚΑΛΥΒΙΑ

Το σαμιώτικο «καλύβι» (ή αλλιώς, καλύβα) είναι ένα σπιτάκι κτισμένο με πρόχειρα υλικά συνήθως, πού βρίσκεται μέσα σε κάποιο αγρόκτημα και παρέχει προστασία από...

LIFESTYLE

TECHNOLOGY

LATEST NEWS

Διευκρινιστική Ανακοίνωση Ε.Ο.Σ Σάμου

Ο Ενιαίος Οινοποιητικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Σάμου παρέχει εδώ και δεκαετίες συμβουλευτικές υπηρεσίες στους αγρότες του νησιού σε θέματα λήψης αγροτικών επιδοτήσεων, προγραμμάτων αναμπέλωσης και...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟΝ ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ

Ο Ενιαίος Οινοποιητικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Σάμου ανακοινώνει τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εποπτικού Συμβουλίου καθώς και των...

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ Οι Εκλογές για την ανάδειξη Οργάνων Διοίκησης του ΕΝΙΑΙΟΥ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΣΑΜΟΥ καθώς και εκπροσώπων σε φορείς (ΕΘ.Ε.Α.Σ & ΚΕΟΣΟΕ) θα διεξαχθούν: Την ...

STAY CONNECTED

229,825ΥποστηρικτέςΚάντε Like
71,459ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
32,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

POPULAR ARTICLES

Από τη Σμύρνη… στο Μουσείο Οίνου

Δήλωσαν πως λατρεύουν τις «Ψηλές κορφές» και το «Samos Vin DOUX». Δοκίμασαν και απόλαυσαν τους οίνους από την ευρεία γκάμα του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού...

«Βοτσαλωτό» χταποδάκι με κους- κους και πιπερόμελο.

Μια ξεχωριστή συνταγή του executive chef Βαγγέλη Μπιλιμπά που μπορεί να εμπλουτίσει γευστικά το εορταστικό μας τραπέζι! Υλικά Ένα μέτριο χταπόδι, σε κομμάτια Ένα φύλλο...

Το διάσημο SAMOS NECTAR 1980 σε δύο από τα καλύτερα εστιατόρια του Λονδίνου

Το Samos Nectar εσοδείας 1980 είχε εντυπωσιάσει πριν λίγα χρόνια την Master of Wine Jancis Robinson, όπως και τους λοιπούς Masters of Wine που...

LATEST REVIEWS

Ανακοίνωση – Αναδιάρθωση και μετατροπή αμπελώνων 2024

Ενημερώνουμε τους παραγωγούς που ενδιαφέρονται να εισαχθούν στο πρόγραμμα «Αναδιάρθωση και μετατροπή αμπελώνων» (Aναμπέλωση)  μπορούν να κάνουν αίτηση από τις 7 Νοεμβρίου 2024  έως...

Παραλαβή σταφυλιών

RECENT COMMENTS