Το Trip Advisor βραβεύει το Μουσείο Οίνου του ΕΟΣ Σάμου

219

Με το διεθνές βραβείο «Travellers’ Choice» επιβραβεύει το «Trip Advisor» το εμβληματικό Μουσείο Οίνου του ΕΟΣ Σάμου. Η αξιολόγηση γίνεται με αδιάβλητα κριτήρια και έχει ως βάση τις κριτικές και τις γνώμες που συλλέγονται από ταξιδιώτες και επισκέπτες επί 12 μήνες.

Η συλλογική προσπάθεια ανάδειξης και αποτύπωσης της μεγάλης οινικής παράδοσης της Σάμου, της χειρωνακτικής αμπελοκαλλιέργειας σε πατρογονικές πεζούλες ξερολιθιάς, οι ξεναγήσεις και οινογευστικές δοκιμές που αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά του μοσχάτου Σάμου, δημιουργούν κάθε χρόνο ένα ισχυρότατο ρεύμα επισκεψιμότητας επισκεπτών.

Το Travellers’ Choice τιμά τους χώρους που λαμβάνουν σταθερά εξαιρετικές κριτικές και οι επιχειρήσεις  οι οποίες βραβεύονται αποτελούν τις καλύτερες επιλογές στο Tripadvisor, καθώς αποδεικνύουν με συνέπεια την αφοσίωσή τους στις υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες τουρισμού εμπειρίας.

Χάρη στην αξιολόγηση των επισκεπτών το τελευταίο 12μηνο, το ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΙΝΟΥ του ΕΟΣ Σάμου αναδείχθηκε ως κορυφαίος χώρος στις προτιμήσεις των επισκεπτών της Σάμου.

Αυτή η θέση στην κορυφή καθώς και τα πλήθος θετικά σχόλια των επισκεπτών, ηλεκτρονικά και δια σώζης, επωμίζει στη Διοίκηση, τα μέλη και τους εργαζόμενους στο Συνεταιρισμό, την ευθύνη διαρκών και ουσιαστικών βελτιώσεων, όπως προσφάτως η τοποθέτηση πινακίδων με οπτικοποιημένες ξεναγήσεις σε Ελληνικά και Αγγλικά ανά αίθουσα, σε QR Code .