Ένα είδος ψημένου cheesecake αλλά με ελληνικά υλικά και σταφίδες!
Συστατικά:
750 γρ. ανθότυρο
80 γρ. σταφίδες
80 γρ. σαμιώτικο κρασί
6 αυγά
60 γρ. κορν-φλάουερ
260 γρ. καστανή ζάχαρη
Οδηγίες:
Σ’ ένα μπολ ανακατεύουμε το ανθότυρο με τη ζάχαρη και προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά. Ανακατεύουμε καλά, προσθέτουμε το κορν-φλάουερ, τις σταφίδες και στο τέλος το κρασί. Γεμίζουμε 12 ατομικά πυρίμαχα μπολάκια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 15 λεπτά. Σερβίρουμε το γλυκό κατά προτίμηση χλιαρό.
Πηγή: gourmed.gr