Ενημερώνουμε τους αμπελουργούς μέλη του Συνεταιρισμού, ότι συνεχίζεται η παραλαβή σταφυλιών στο οινοποιείο Καρλοβάσου του Ε.Ο.Σ ΣΑΜΟΥ ως εξής:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ
ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ
| Δευτέρα 01/09/2025 | 7:00 – 18:00 | Μοσχάτα & σταφύλια για ειδική οινοποίηση ΣΑΜΑΙΝΑ
|
| Τρίτη 02/09/2025 | 7:00 – 18:00 | Μοσχάτα & σταφύλια για ειδική οινοποίηση ΣΑΜΑΙΝΑ
|
| Τετάρτη 03/09/2025 | 7:00 – 18:00 | Μοσχάτα, σταφύλια για ειδική οινοποίηση ΣΑΜΑΙΝΑ & ΕΡΥΘΡΑ
|
| Πέμπτη 04/09/2025 | 7:00 – 18:00 | Μοσχάτα & σταφύλια για ειδική οινοποίηση ΣΑΜΑΙΝΑ
|
| Παρασκευή 05/09/2025 | 7:00 – 18:00 | Μοσχάτα & σταφύλια για ειδική οινοποίηση ΣΑΜΑΙΝΑ
|
| Σάββατο 06/09/2025 | 7:00 – 14:00 | Μοσχάτα |
| Κυριακή 07/09/2025 | – | ΚΛΕΙΣΤΑ |
-Γίνεται ιδιαίτερη σύσταση στους παραγωγούς, να προσπαθούν κατά το δυνατόν να μην παραδίνουν σταφύλια κάτω των 14,0 Βe για να επιτευχθεί, καλύτερη οινοποίηση των γλυκών οίνων και
-Τα Ερυθρά οινοποιήσιμα σταφύλια Α΄ ποιότητας να προσκομίζονται σε καφάσια, με βαθμό γλυκύτητας Βe 12 και άνω, υγιή και με ανεπτυγμένο το χρώμα τους.
Για τον
ΕΝΙΑΙΟ ΟΙΝ/ΚΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝ/ΣΜΟ ΣΑΜΟΥ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΑΡΜΠΗΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟΣ Δ/ΝΤΗΣ













